Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι Διαδρομές και το Πρόγραμμα


Δ Η Μ Ο Σ  Λ Α Γ Κ Α Δ Α
1η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Α
 Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τ Ο Π Ο Σ   Δ Ι Ε Ξ Α Γ Ω Γ Η Σ
Εκκίνηση – Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά
Πορεία – στους δρόμους του Λαγκαδά 
Τερματισμός – Λουτρά Λαγκαδά

Ο Ι   Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Ε Σ

Η 1η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ αποτελείται από δύο διαδρομές.

*    Μεγάλη διαδρομή  (6,5 km) : ΑΦΕΤΗΡΙΑ 11:00 πμ από την Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά) , Μπαρέτη, Λαχανά, Νίκης, Παπακυριαζή, Αν. Σαρρή, Θ. Ιωαννίδη, Κασσάνδρου, 27ης Οκτωβρίου, Θ. Γρηγοριάδη, Τρ. Μπίλλη, Μακεδονίας, Ηλιάδη, Παρ. Κατσιμίδη, Δαβάκη, Λουτρών, ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 11:30 – 11:45 στα ΛΟΥΤΡΑ. ΛΑΓΚΑΔΑ.
Στην πρώτη διαδρομή μήκους 6,5 km μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες  και ανήλικοι (παιδιά από Ε΄ Δημοτικού και μεγαλύτερα).

*    Μικρή Διαδρομή (2,5 km) : ΑΦΕΤΗΡΙΑ 11:05 από την Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά) και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 11:25 – 11:40 στα ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ.
Στην δεύτερη διαδρομή  μήκους 2,5Km μπορούν να συμμετέχουν ανήλικοι (παιδιά Δ΄ Δημοτικού Σχολείου και μικρότερα) και απαραιτήτως συνοδεύονται από ενήλικα  γονέα –κηδεμόνα κατά την πορεία.

Ω Ρ Α   Ε Κ Κ Ι Ν Η Σ Η Σ
11:00 για την μεγάλη διαδρομή και
11:05 για την μικρή διαδρομή

Μ Ε Τ Α  Τ Ο Ν  Τ Ε Ρ Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο
·        Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η  ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
·         Κ Λ Η Ρ Ω Σ Ε Ι Σ  Π Ο Δ Η Λ Α Τ Ω Ν  κ α ι  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ
Στις δύο διαδρομές μπορούν να συμμετέχουν όλοι .

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ   -   Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ.
Δηλώσεις Συμμετοχής θα μοιραστούν στις σχολικές μονάδες και θα υπάρχουν διαθέσιμες στο Γραφείο Αθλητισμού και στον Δήμο Λαγκαδά. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στο Γραφείο Αθλητισμού της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. (κτήριο του ΚΑΠΗ ΛΑΓΚΑΔΑ – 3ος όροφος) από Τρίτη 8 Μαΐου είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά από 9:00 έως 14:00 καθώς και την ημέρα της ποδηλατοδρομίας (ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΪΟΥ ) από τις 9:00 π.μ.

ΕΛΕΓΧΟΣ  Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Ω Ν  &  Ε Ν ΑΡ Ξ Η  Ν Ε Ω Ν  Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ω Ν
Από τις 9:00 π.μ της Κυριακής 13 Μαΐου όλοι θα πρέπει να επιβεβαιώνουν την συμμετοχής τους στην Γραμματεία της Εκδήλωσης στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά ώστε να πάρουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Από την ίδια ώρα μπορούν να γίνουν και νέες Δηλώσεις Συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου